כיסא בטיחות - המלצות

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

26/03/2009 | 17:12 | מאת: אמא _ליהי

שלום רב, אני מעוניינת לרכוש כיסא בטיחות עבור בתי בת 5 חודשים ראיתי פרסומת באינטרנט שברייטקס מגיעי לארץ האם מישהו שמע? מכיר ויכול לתת לי המלצות על המותג אם לא , האם קיים מוצר אחר ממולץ תודה מקרב לב,

ליהי שלום, ראשית, תודה על פנייתך לפורום בטיחות ילדים. באשר לשאלתך, ארגון 'בטרם' לבטיחות ילדים אינו ממליץ על מושב בטיחות כזה או אחר. עם זאת, ישנן מספר המלצות לרכישת מושב בטיחות חדש: 1. על מושב הבטיחות להתאים לגילו, משקלו וגובהו של הילד על פי הוראות היצרן. 2. על מושב הבטיחות להיות בלע תו תקן אירופאי או אמריקאי ואישור מכון התקנים הישראלי. 3. ודאי כי מושב הבטיחות נוח להתקנה ברכבך. 4. ודאי כי מושב הבטיחות נוח לילדתך. 5. ודאי כי תאריך הייצור של מוב הבטיחות לא עולה על שנה. בברכה, ניבי צוות מומחי 'בטרם' לבטיחות ילדים

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים