כסא בטיחות לתינוק

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

14/03/2009 | 09:46 | מאת: אמי 27

שלום שמי אמירה ויש לי תינוקת בת 9 חודשים. קניתי לה כסא בטיחות כיוון שהסל קל לא היה נוח לה. שמתי את כסא הבטיחות במושב האחורי באמצע כמו שהיה עם הסל קל . בעלי טוען כי יש לשים אותו בצד. האם זה נכון ? ובאיזה צד. תודה מראש אמירה שר.

שלום רב, אסור ע"פ חוק להושיב ילד מתחת לגיל שנה ומשקל 9 קילו במושב בטיחות! הוא חייב לשבת על סלקל. תנסי להחליף את המושב למושב משולב (כלומר סלקל + מושב בטיחות במושב אחד). כמו כן, מבחינה בריאותית אסור להושיב את התינוק עם כיוון הנסיעה בגיל זה אלא רק נגד. מיקום המושב אינו משנה, עדיף כמובן באמצע אך לעיתים יש מושבים שלא ניתן להתקינם במושב האמצעי ולכן גם המושבים הצדדיים בטוחים. בברכה, עדי צוות מומחי בטרם

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים