פירוק בוסטר

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

05/03/2009 | 10:29 | מאת: יפעת

באיזה גיל , משקל או גובה ניתן לפרק את משענת הבוסטר ולחגור את הילדים בחגורת הבטיחות של האוטו .?

לירון שלום, ראשית, תודה על פנייתך לפורום בטיחות ילדים. באשר לשלאתך, ארגון 'בטרם' ממליץ על מעבר לבוסטר ממשקל 18 ק"ג ומעלה. עלייך לזכור כי בעת ישיבה על בוסטרשהינו מושב מגביה יש לוודא כי חגורת בהאגן ממוקמת על עצמות אגן הירכיים ולא על הבטן, וחגורת הכתף תגיע מעל כתפו של הילד ותעבור על עצם הבריח שלו. כמו כן, מומלץ כי משענת הראש ברכב תהיה גבוהה מגובה אוזניו של הילד. בברכה, ניבי צוות מומחי 'בטרם' לבטיחות ילדים

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים