האם יש הבדל בין תו תקן אירופאי לאמריקאי?בנוגע לכסא

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

16/02/2009 | 16:24 | מאת: שלומית

בטיחות לרכב. בני עוד שבועיים בן שנה.הוא עדיין לא שוקל 9 קילו. האם עליי להעביר אותו לכסא של השלב הבא? מה ההבדל בין כסאות בקטגוריה של 9-18 ק"ג או 9-36 ק"ג? תודה

שלומית שלום רב, ילד צריך לשבת בסל קל עד גיל שנה ותשעה ק"ג, שני התנאים צריכים להתקיים במקביל ולכן אני ממליצ הלך לא להעביר עדיין את הילד לכיסא הבטיחות. ולשאלתך הנוספת- כסא ממשקל 9-36 ק"ג הינו מושב בטיחות המשולב עם בוסטר, כאשר המשמעות היא כי במעבר לבוסטר יש להוציא את חגורות הבטיחות הפנימיות של המושב. בברכה, מיכל.

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים