הגנה מפני השמש בזמן נסיעה

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

14/01/2009 | 22:16 | מאת: looli78

שלום לכולם, חשוב לי לשתף אתכם במוצר שקיבלתי מחברה אוסטרלית ונראה לי רלוונטי מאוד לפורום זה. מדובר במגן רכב שעשוי מבד שמסנן קרינת uv ומונע סינוור. לא נתתי דעתי על חשיבות השמירה מהשמש,כן הגנתי ולא חשפתי את הילד חשיפה ישירה לשמש,אך לא חשבתי על הנסיעות באוטו שחושפות אותו לזמן בלתי מבוטל לקרני השמש. באוסטרליה המודעות בנושא עצומה ואין אמא שלא יוצאת מבי"ח עם המגן הזה על חלון הרכב וחברתי היתה מזועזעת מחיתול הבד שהיה תלוי לי על החלון ולכאורה נתן פתרון. היום כשיש לי את מגן השמש אני מבינה את ההבדל. מצאתי את אותו המגן בדיוק ב: www.yuppiemommy.co.il פשוט שווה כל שקל!

שלום רב, ארגון בטרם עוסק בבטיחות ילדים בלבד ולא בנושאי בריאות. אנא פנה לרופא ילדים העוסק בתחום בברכה, ענת

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים