אישור משרד התחבורה לכסאות

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

17/10/2008 | 23:29 | מאת: שנידן

שלום רב אני מחפשת כסא לרכב לילדים תאומים בני שנה ותשעה חודשים במשקל 9 ק"ג. נתקלתי בכסא מסוג מסויים בעל איושר תקן ECER44/04 תקן ארופאי. בנוסף, אישור משרד התחבורה. לא ברור לי מהו התקן של משרד התחבורה ומה הוא בדק. האם תקן של מכון התקנים הוא מחמיר יותר?? האם התקן הארופאי מספיק ? בברכה,

שלום רב, תודה על פנייתך למוקד מומחים 'בטרם'. משרד התחבורה ומכון התקנים מאשרים מושבי בטיחות בעלי תו תקן אירופאי או אמריקאי. מושב בטיחות שאת מתארת, הוא בעל תו תקן אירופאי עדכני. בברכה חנה

11/01/2009 | 00:46 | מאת: amir

שלום שמי אמיר ואני בן 14 ואני רוצה לקנות קורקינט בנזין עם מנוע של 49 סמק או 33 סמק והוריי מרשים לי לקנות אך לפני כן רציתי לשאול עם זה חוקי כי שאלנו בסביבה שאני גר שוטרים ואמרו לי כול עוד אני לא פוגע באף אחד ונוסע עם קסדה אין לזה חוק ועם אני לא פוגע באף אחד אז רציתי לשאול עם יכולים להחרים לי את זה ולשלול לי את הרישיון בגיל 18???

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים