ארון בחדר תינוק

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

17/10/2008 | 03:14 | מאת: אני

שלום רב, אני צפויה ללדת בקרוב. אני מעוניינת להתקין ארון קיר בעל דלתות הזזה בחדר התינוק (הארון ישמש את המשפחה כולה) הארון יכסה קיר שלם עד לגובה התקרה (ארון בגודל 4 מטר רוחב). האם דלתות הזזה מהוות סכנה בטיחותית מבחינת ההמשך (בשלב הזחילה/כאשר הפעוט מנסה לעמוד?) אשמח לקרוא חוות דעתכם המקצועית תודה רבה!!!

שלום רב, תודה על פנייתך למומחי מומחי 'בטרם'. אין מניעה להתקנת ארון גדול בעל דלתות הזזה בחדר של ילד. על מנת למזער את סכנת צביטת אצבעות הילד או נפילה כתוצאה מאחיזה בדלתות, ניתן להשתמש באביזר שהוא תפס למניעת פתיחת דלתות הזזה, ובבוא העת תוכלי לעשות בו שימוש. תפס זה ימנע פתיחת הארון על ידי ילד. מצורף קובץ שבו פרטי אביזר הבטיחות: http://www.beterem.org/download/files/מוצרים_למניעת_נפילות_מחלונות_2332-03_07.01.07.pdf בברכה חנה

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים