עם או נגד כיוון הנסיעה

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

06/08/2008 | 01:49 | מאת: גל

האם נסיעה עם הגב לכיוון התנועה היא בטוחה יותר גם לתינוק המבוגר מגיל שנה וגדול מ 9 ק"ג ? (בהנחה שראשו עדיין מרוחק 3 (?) ס"מ מקצה גב המושב)

שלום רב, נסיעה כנגד כיוון הנסיעה היא אכן בטוחה יותר וניתן להמשיך ולהושיב תינוק, גם עם עבר גיל שנה, כנגד כיוון הנסיעה. אם הוא עדיין יושב בסלקל, יש לוודא כי משקלו מתאים לסלקל. במידה ומעבירים אותו למושב בטיחות, יש לוודא כי המושב מתאים לעגינה כנגד כיוון הנסיעה. בברכה דלית צוות מומחי 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים