בהמשך לשאלתי בנוגע למיקומי ישיבה

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

02/06/2008 | 14:03 | מאת: יסמין

ראשית תודה על התשובות. מה בנוגע לישיבה ללא בוסטר בכיסא האמצעי ברכב בו יש חגורת אגן בלבד, האם זה בטוח או שפשוט לא להושיב שם? תודה

חגירת ילדים באמצעות חגורת אגן בלבד היא מסוכנת - ועלולה לגרום להם, חלילה, לפגיעות פנימיות קשות. בנוסף - אסור להשתמש בחגורת האגן יחד עם בוסטר בברכה

03/06/2008 | 21:49 | מאת: יסמין

שלום אני מצטערת שאני מקשה, אבל, לפי התשובה אני מבינה שהיה ותהיה חס וחלילה תאונה של אוטובוס חגורת האגן עלולה להזיק? או לפחות לא לספק את ההגנה הנדרשת לילדים? האם יש פתרון טוב יותר מהחגורה הנוכחית? יסמין

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים