בסיס סל קל

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

28/02/2006 | 15:13 | מאת: דפנה

יש לנו סל קל של גרקו, שמחובר לאוטו על ידי הבסיס שלו. איננו מעגנים את הבסיס עם חגורת בטיחות וגם לא את הסל קל אלא מסתפקים במעין תופסנים שמחברים את הבסיס למושב הרכב (מזדה 3). האם זה מספיק בטוח או שצריך לחזק את הבסיס או את הסלקל עם חגורת הבטיחות? במידה ויש צורך איך אוכל לדעת כיצג\ד לעשות זאת?

הי דפנה עליכם לבדוק כי אתם מחברים את הסל קל לרכב ב 3 נקודות (מה שכינית תופסנים ומכונה איזופיקס) 2 למטה (צד ימין וצד שמאל.מכונה latch) ואחד למעלה (מכונה "תדר") אם אין לכם ברכב אפשרות לחיבור משולש זה,יש בכ"ז לחגור את הסל קל כרגיל. אחרת זה בסדר,וניתן להסתפק בכך ,כי משמעות הדבר היא מערכת עגינה חלופית.

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים