נזילת סוללות במובייל

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

29/03/2008 | 17:19 | מאת: שושי

שלום . אתמול באתי להחליף את הסוללות במובייל של בני (תינוק בן 6 חודשים) . כשפתחתי את מכסה הסוללות גיליתי שהיתה נזילה מאחת מהן. בעלי טוען שאי אפשר יותר להרכיב את המובייל כי הנוזל שבסוללות מסרטן . האם זה כך? כמובן שניגבתי את החומר עם מפית אך עדיין נשארו שאריות בפינות והחומר נמרך גם מחוץ לקופסת הסוללות ( באזור שבא במגע עם המיטה ). מה לעשות ? האם לזרוק את המובייל ? נא עצתכם . תודה

שושי שלום, ראשית, תודה על פנייתך. באשר לשאלתך, ארגון 'בטרם' לבטיחות ילדים אינו עוסק בנושא, אנא פני לחנות בה רכשת את המובייל או צרי קשר עם היצרן/יבואן של המובייל על מנת לקבל תשובות. בברכה, ניבי צוות מומחי 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים