נסיעה מקדימה

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

19/03/2008 | 20:52 | מאת: הדס

שלום רב, יש לי שלושה ילדים (ואוטו קטן). רציתי לדעת אם אפשר להושיב את הגדולה (כבת 5.5) במושב הקידמי (אין לי כריות אוויר), כי אין מאחורה מקום לשלושה מושבים/בוסטרים. תודה, הדס

ההודעה שמעל השאלה היא התשובה.

06/08/2008 | 12:00 | מאת: חסוי

אני בת 10 וחצי, והגובה שלי הוא קצת יותר מ-1.54... אמא שלי אמרה לי לבדוק אם מותר לי לשבת מקדימה, אז מצאתי את האתר הזה. אני יכולה לשבת בכיסא הקידמי? נ.ב. באוטו יש כריות אוויר, אבל אפשר לכוון את הכיסא (גם למעלה ולמטה) ואפשר לכוון אטת החגורה כדי שהיא תהיה מתאימה.

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים