גובה רצועות כתף

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

04/03/2008 | 17:23 | מאת: גילי

מדוע יש להחליף כסא בטיחות לאוטו כאשר הכתפיים של הילד גבוהות יותר מהחריצים העליונים מהן יוצאות רצועות המושב? הילדה שלי שוקלת 13 ק"ג ואם אחליף לה כסא עכשיו זה יחזיק רק כמה חודשים לפני שאצטרך להחיליף שוב לבוסטר (במשקל 15 ק"ג) תודה - גילי

שלום גילי, בזמן עצירה פתאומית הגוף זז קדימה. חגורה היושבת על הכתף מלמעלה, מקטינה את התזוזה. ברגע שהחגורה לא יושבת טוב על הגוף, כלומר ממתחת לכתף הגוף יזוז יותר בעת תאונה. תבדקי אפשרות של מושב בטיחות משולב עם בוסטר ואולי זה יפתור לך את הבעיה. בברכה, עדי צוות מומחי 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים