בוסטר

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

07/02/2008 | 10:32 | מאת: שירי

שלום ! רציתי לדעת האם בכסא בוסטר מותר לשבת בכסא הקדמי ליד הנהג. בני בן 5 ואציין שיש כרית אויר מקדימה. תודה רבה, שירי

שירי שלום, עניתי על שאלתך במקום אחר בטעות. להלן תשובתנו: המלצת ארגון 'בטרם' היא להסיע ילדים כשהם יושבים במושב האחורי ברכב עד גיל 13, זהו המקום הבטוח ביותר עבורם. זאת מכיוון שמרבית תאונות הרכב מערבות בצורה כלשהי את חזית הרכב. לכן, כאשר ילדים יושבים במושב האחורי, אנו מרחיקים אותם מאזור הסכנה. כמו-כן, כרית האוויר הקדמית מותאמת להגנה על מבוגרים ועלולה לפגוע בילדים. בברכה חנה מוקד מומחים 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים