רדיאטור

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

17/01/2008 | 20:19 | מאת: לי

שלום אני יודעת שרדיאטור מומלץ לחימום בחדרי ילדים. האם גם יש לזה סכנות? אמרו לי שזה פולט חומרים לא טובים ולכן יש לשמור על חלון מעט פתוח. האם יש דברים בגו? תודה.

לי שלום, ההמלצות של מכון התקנים הן: הרדיאטור פועל באמצעות שמן שמתחמם על ידי חשמל. יתרונו הגדול הוא בבטיחותו ובאפשרות להשאירו דולק גם במהלך הלילה וגם בחדרי ילדים. חסרונו הוא בהתחממות איטית יחסית . - חשוב לזכור שאין להניח ישירות על הרדיאטור בגדים לייבוש. - יש לבדוק שכבל החשמל והתקע שבקצהו תקינים לכל אורכם. - בחימום חדרי תינוקות - אם אין לרדיאטור מתקן אדים, רצוי להניח בחדר סיר עם מים או מכשיר אדים. - אין לחבר לחשמל רדיאטור חשמלי דרך מפצל - יש לכוון את הטרמוסטט לטמפרטורת החדר הרצויה. - יש להפסיק את פעילות הרדיאטור במקרה של נזילת שמן ולפנות לנציג היצרן על מנת לתקנה. - יש לוודא שהתקע אינו מתחמם יתר על המידה. לשאלות ופרטים נוספים: [email protected] בברכה , ענת ,צוות מומחי 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים