איך לעגן טלוויזיה/מזנון וכו

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

12/01/2008 | 02:23 | מאת: אפרת

שלום בני כמעט בן 11 חודשים ושובב גדול. לאחרונה נחרדתי לראותו אותו עומד כשהוא שעון על המזנון ונוגע בטלוויזיה. הסיפורים ידועים והחרדה רבה. אנו לקראת מעבר דירה ואני רוצה להכין את הבית החדש לילד ולאלו שיבואו אחריו. מה מומלץ לעשות עמנ למנוע מהילד לפול עם הטיוי/מזנון עליו? האם יש מוצרים/מזנונים ספציפיים המומלצים (חוץ מאשר לבנות נישת גבש בקיר)? תודה רבה :)

לגבי טלוויזיה, עייני בקישור הבא: http://www.beterem.org/template/default.asp?PageId=285&parentId=207&catId=7&maincat=7 ככלל אפשר לפנות לחנויות לחומרי בנין, למשל, ולברר איתם כיצד ניתן לקבע מזנון לקיר. בדרך כלל אין צורך לבנות משהו, אלא לקבע עם ברגים מתאימים. בברכה, משה

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים