מושב קדמי

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

25/02/2006 | 01:32 | מאת: דנית

שלום רב אבקש לדעת מדוע המושב האחורי בטוח יותר עבור תינוקת בת 5 חודשים. האם במושב האחורי ישנה עדיפות למרכז או לצד הדלת? תודה

שלום דנית המושב האחורי בטוח יותר עבור כל אחד מיושבי הרכב, היות ורוב התאונות הן תאונות חזיתיות, מי שיושב במושב האחורי - בטוח ומוגן יותר. מבחינת המיקום במושב האחורי - אם יש אפשרות להתקין הכסא במושב האחורי האמצעי זה אכן בטוח יותר כי זה מגן יותר גם מפני פגיעות צד. לא תמיד ניתן להתקין כסא במקום זה כי בחלק מהרכבים יש במקום האמצעי רק חגורת אגן ולא כל כסא ניתן להתקנה באמצעות חגורה זו בלבד.בכל מקרה - המקום הבטוח ביותר לילדינו הוא המושב האחורי - אמצע או צד. יום טוב ובהצלחה שרון

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים