גלאי עשן +כסא בטחות

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

04/01/2008 | 14:40 | מאת: דניאלה

שלום למומחי בטרם הייתי רוצה להתקין גלאי עשן בחדר ילדים קראתי שיש גלאי עשן עם טכנולוגיות זיהוי שונות רציתי לדעת איזה מומלץ ושנית אני מחממת את חדר הילדים עם רדיאטור וכן מחשיר לאדים קרים האם ניתן להשתמש בגלאי עשן בחדר בו מופעל מכשיר אדים (בבוקר החדר נראה אפוף אדים האם גלאי העשן יזהה את האדים כעשן ויגרום להתראות שווא שאלה שניה בקשר לכסא בטיחות של אלפא אומגה עלית הכסא מותקן אצלנו ברכב במושב האחורי בצד ימין, הם חובה לחבר את הברזל המצורף בצורת H כדי לקבע את החגורה לגודל מסוים או שאפשר גם בלעדיו במידה והכסא לא מתנדנד ויציב לא הצלחתי להבין מהחוברת המצורפת תודה דניאלה

שלום רב, גלאי עשן: עלייך לבדוק בהוראות היצרן לגבי אופן תפקודו בסביבת אדים. מושב הבטיחות: יש לעגן את המושב לפי הוראות היצרן. במידה ואת נתקלת בבעיה, ארגון 'בטרם' לבטיחות ילדים מקיים סדנת הדרכה להתקנת מושבי בטיחות בתאריך 25.1.08. ההשתתפות מותנית בהרשמה מראש ואינה כרוכה בתשלום. לתאום יש להתקשר למוקד המומחים: 03-9263111 בברכה דלית צוות מומחי 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים