החלפת סלקל לאוטו

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

26/10/2007 | 10:58 | מאת: נעמה

האם זה נכון שסלקל לאוטו/ כיסא בטיחות אינו ראוי לשימוש לאחר תקופה מסוימת? אם כן, 1) מהי התק' המקסימלית שאפשר להשתמש? 2) מהי הסיבה לכך? האם הבעיה היא ברצועות/ ריפוד/ המרכב עצמו? כל זה בהנחה שכמובן הכסא לא היה מעורב בתאונה כלשהי, ולא עבר זעזועים קיצוניים.

שלום רב, אורך החיים של מושב בטיחות הוא נושא שנוי במחלוקת.התקנים של מושבי בטיחות משתנים מפעם לפעם ולכן, מושב שיוצר בתאריך מאוחר יותר, סביר להניח כי הוא משופר ועומד בתקנים משופרים. בכל מקרה, המלצת ארגון 'בטרם' היא כי יש להשמע להוראות היצרן ולפעול על פיהן. אם יש ספק, ניתן לפנות אליו או ליבואן. נסיעה בטוחה דלית צוות מומחי 'בטרם'

יש להשתמש בכסא הבטיחות ע"י הוראות היצרן- בספר הכסא ובגב מושב הבטיחות ישנן הוראות ו/או הגבלות שימוש. ניתן גם לפנות לשירות הלקוחות של יבואני המושבים לבדיקה מולם. בברכה מרב מוקד המומחים

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים