כסא בטיחות שעבר תאונה

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

19/09/2007 | 19:19 | מאת: re

כסא הבטיחות עבר תאונה ב"ה ללא הילד. בכסא עצמו לא ניכר שום פגם. האם בכל זאת יש בעיה להשתמש הכסא?? תודה!

שלום, להלן רשימת בדיקה להחלפת מושב בטיחות לאחר תאונה כאשר התאונה הייתה קלה, יש לבדוק האם התנאים הבאים התקיימו: • ניתן היה להסיע את הרכב ממקום התאונה ללא גרר או כל עזרה אחרת. • הדלת הקרובה ביותר למקום בו היה מותקן מושב הבטיחות לא ניזוקה כלל. • אף לא אחד מהנוסעים ברכב נפגע בתאונה ופונה או הלך מרצונו לבית החולים. • אף לא אחת מכריות האוויר ברכב התנפחה בעת/כתוצאה מהתאונה. • למושב הבטיחות אין נזקים נראים לעין. * אם התשובה על כל הסעיפים היא חיובית, אין חובה להחליף את מושב הבטיחות לאחר תאונה. * אם התשובה על אחד הסעיפים או יותר היא שלילית חובה להחליף את מושב הבטיחות לאחר תאונה. ניתן להציע לפונה לשלוח מכתב המצהיר על-כך ולשלוח לו את פורמט מסטר מושב בטיחות לאחר תאונה. בברכה אביטל, צוות מומחי בטרם

28/03/2011 | 15:11 | מאת: נדא אגבאריה

שלום, ביום שבת שעבר התערבנו בתאונת דרכים,הייתי אני בעלי והפעוט שלנו הפגיעה הייתה בחלק האחורי של המכונית, ואני והילד שלי היינו בכסא האחורי כמובן הילד במושב שלי, הפגיעה הייתה גדולה והלכנו לבית החולים על ידי אמבולנס, מה רציתי לשאול האם אנחנו יכולים להשתמש במושב בטיחות זה עוד פעם או לקנות אחד חדש לפעוט?? הוא בגיל 19 חודשים בבקשה לעזור לי בנושא זה

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים