כסאות בטיחות

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

11/09/2007 | 09:33 | מאת: לילך

שלום. ביתי בת שנתיים ושבעה חודשים, בני בן שנה. ברצוני להעביר את בני לכסא הבטיחות של ביתי. השאלה מה לקנות לביתי כרגע, גם כדי לא לאסוף כסאות בבית.. הכוונה בוקסר או בוקסר עם משענת? מה עדיף?

ראשית מומלץ להשאיר את הילד בסל קל, כשהוא יושב נגד כיוון הנסיעה, עד למגבלת המשקל של הסל קל (9 או 10 או 13 ק"ג) - כך שאין חובה להעביר את הילד מיידית למושב בטיחות, וניתן "למשוך" את פרק הסל קל לחודשים רבים נוספים. העברת הילדה הגדולה יותר לבוסטר יכולה להתבצע ממשקל של 18 ק"ג ומעלה (לרוב סביב גיל 4) - ומכיוון שכך לא מומלץ להעבירה בשלב זה לבוסטר, אלא להמשיך ולהעניק לה את רמת ההגנה האופטימלית לה היא זכאית.. שנה טובה אודי צוות מומחי בטרם

15/09/2007 | 17:35 | מאת: אלון

בני בן שנה ושמונה יושב ברכב בכסא בטיחות מסוג אלפא אומגה. בזמן נסיעה יש פעמים שהוא נרדם והראש שלו נזרק לצדדים. מה ניתן לעשות כדי לייצב את הראש כדי שלא יזרק לצדדים ויגרם לו נזק?

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים