שלושה כסאות בטיחות לרכב

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

06/08/2007 | 14:43 | מאת: אפרת

שלום רב כיצד מומלץ למקם שלושה ילדים קטנים ברכב? בן ארבע בבוסטר בן שלוש בכיסא בטיחות תינוק בסלקל האם אפשר לשים את הסלקל באמצע כשהוא עם רצועה אחת או שיש לנטרל את כרית האוויר ולמקם אותו ליד הנהג?

אפרת שלום ותודה על פנייתך ראשית - המלצת ארגון בטרם היא להימנע מהצבת ילדים במושב הקדמי של הרכב - שהוא הפחות בטוח ברכב עבורם. לגבי הבוסטר - מומלץ לא להשתמש בבוסטר עם חגורת האגן אלא עם חגורת בטיחות מסוג אגן כתף בלבד. לגבי ארגון שאר הילדים ברכב - יש להציב את מושב הבטיחות ואת הסלקל בהתאם להוראות היצרן. אם הוראות אלו מיושמות כראוי - הרי שהם בטוחים לשימוש. אודי צוות מומחי בטרם

16/12/2007 | 20:16 | מאת: מור

שלום וברכה, רציתי לדעת עד איזה גיל/משקל מקסימליים ניתן להשתמש בבוסטר עם רצועות בטיחות פנימיות (ללא רצועת הרכב) והאם כאשר הגיל/משקל כבר אינם מתאימים לשימוש ברצועות אלו ניתן ישר להעביר את הילד לבוסטר ללא גב? תודה רבה

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים