בוסטר לילד במשקל 13 ק"ג

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

21/07/2007 | 22:58 | מאת: ליאת

שלום, קיימים בוסטרים בשוק אשר מצהירים על עצמם כמתאימים למשקל 13.6 ק"ג והם אינם בעלי רצועות פנימיות בכסא אלא מסתמכים על חגורת הבטיחות ברכב. רצינו לדעת האם הם בטיחותיים? ליאת

שלום רב בוסטר (מושב הגבהה) נועד לתאם את חגורות הרכב, המותאמות לאדם מבוגר, לילדים. המלצת ארגון 'בטרם' היא לשבת במושב בטיחות עד משקל 18 ק"ג (גיל 4 לערך). לאחר מכן ניתן לשבת על בוסטר, ששוב, הוא נועד לתאם את חגורת הרכב לילד, כך שחגורות הרכב ימוקמו על עצמות האגן וחגורת הכתף תגיע מעל כתפו של הילד ותעבור על עצם הבריח. נסיעה בטוחה דלית

23/07/2007 | 11:48 | מאת: אורן

ומה במקרה והכסא הנוכחי קטן עבור הילד שהוא כבר בן 3.5 כמעט אבל בוסטר רגיל קטן עליו מבחינת משקל? האם אז בוסטר הוא הפתרון ואיזה: אחד רגיל עם הצהרה על משקל מינימום של 13 ק"ג או כאלה שיש להם גם רצועות 5 נק' חיבור עד 18ק"ג? תודה, אורן

אורן שלום רב, ישנם 3 סוגי בוסטרים: 1. בוסטר עם גב ורצועות - משמש כמושב בטיחות לכל דבר. הילד מעוגן באמצעות חגורות הבוסטר והבוסטר מעוגן באמצעות חגורות הרכב לרכב. 2. בוסטר עם גב - לשלב יותר מאוחר, כאשר הילד מעל גיל 3 ורצוי מעל 18 ק"ג, כאשר עדיין אינו יושב זקוף לאורך זמן. 3. בוסטר - מושב בלבד (ללא גב) מיועד לילדים היושבים זקןף לאורך זמן,עד הגיעם לגובה 145 (גיל 9 בערך). מצא מה מתאים לבנך. לשאלות נוספות ניתן לפנות למוקד מומחים 'בטרם' 03-9263111. נסיעה בטוחה דלית צוות מומחי 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים