הסעת ילדים מושב אחורי.

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

14/07/2007 | 14:32 | מאת: אבימל1027

שלום. נאמר לי שלאחרונה יצא תיקון לתקנות התעבורה בדבר הסעת ילדים במושב אחורי. האם אפשר למצוא באינטרנט קובץ תקנות תעבורה?אם לא; מה החוק אומר לגבי זה? (גיל,ממדי הילד ,התקן ריסון?). תודה.

שלום רב, להלן הקישור לאתר ארגון 'בטרם' בו מובאת התקנה העוסקת בנסיעה ברכב ומושבי הבטיחות. כמו כן ניתן לפנות למוקד מומחי 'בטרם: 03-9263111 ולקבל תשובות לשאלות בנושאי בטיחות ילדים. http://www.beterem.org/template/default.asp?maincat=6 בברכה דלית צוות מומחי 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים