זה המקום הנכון?

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

23/06/2007 | 12:22 | מאת: סבתא

שלום. איני יודעת אם אכן אני במקום הנכון, אבל אני מנסה, ואם למישהו יש תשובה אודה מאוד. נכדי בכיתה א' נפל בשיעור הראשון והתלונן על כאבים ביד. המורה שלחה אותו לשתות מים ולרחוץ פנים. בשעה השנייה פנה הילד למורה אחרת בכיתה וגם התלונן על כאבים ביד. מורה זו שלחה אותו לנוח במזכירות. בשיעור השלישי ממשיך הילד להתלונן על כאבים והפעם בפני המחנכת וזו התחילה לכופף לו את היד ופקדה עליו לכופף אצבעות , לנופף לשלום ועוד כמה תרגילים. הילד המשיך לשבת בכיתה כנראה שבעיני המורה (הלא מוסמכת ברפואה).. הילד נראה בסדר. בסוף היום - דהיינו בשעה 14.00 חזר הביתה הילד כשהוא ממרר בבכי, וסיפר לי על השתלשלות העניינים. למראית עין בלבד, המרפק של היד נראה עקום והיד היתה צמודה לגוף כמו בעמידת 'דום'. לקחתי אותו לרופא מיד. ובצילום נקבע שיש שבר במרפק. הופנינו לבית חולים על מנת לגבס את ידו, ואכן היד גובסה מהאצבעות ועד המרפק. אני כועסת מאוד על המערכת החינוכית, שאף אחד משלוש המורות לא עשתה עם התלונה מעשה. ולמרות שהילד שהה בבית הספר כ-6 שעות אף אחד לא טרח ליידע אותנו טלפונית על המצב. כועסת וזועמת. מה עושים מכאן? אל מי פונים? ואצל מי שוטחים טענות כמובן חוץ מלמנהלת בית הספר? תודה על מענה.

שלום רב, להלן מס' כתובות אפשריות לתונה: האגף לפניות ותלונות הציבור 02-5602206/7 02-5602390 [email protected] מרכז המידע של האגף לפניות ותלונות הציבור 1-800-250025 02-5602390 [email protected] בברכה אביטל, צוות מומחי בטרם

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים