מושב בטיחות וכו המתווסף

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

20/02/2006 | 22:57 | מאת: איריס

שלום לי 3 ילדים בגילאי שנה וחצי, 3, ו-5. במכוניתי מותקנת כרית אוויר ולצערי אין ניסינו, דחפנו,לחצנו ולא הצלחנו להתקין במושב האחורי 3 כסאות בטיחות. מה עושים? את מי עדיף להושיב קדימה. בהנחה שהנסיעות קצרות. ונכון שתגידו לי שמרבית התאונות קורות בקרבת הבית. אשמח לעזרה

איריס שלום איננו ממליצים להושיב ילד במושב הקידמי, אנו רואים חשיבות רבה בהסעת ילדים במושב האחורי, בו הילד מוגן מפגיעות חזית ששכיחות מאוד. שווה לעשות מאמץ ולנסות להתקין את 3 מושבי הבטיחות מאחורה. את מוזמנת לפנות אלינו לייעוץ ונשמח לעזור. ביום שישי 24.02 אנו עורכים יום ייעוץ להורים - ניתן להגיע אלינו ולקבל הסבר ועזרה בהתקנה. במידה ואת מעוניינת אני מציעה לך להירשם בהקדם (מספר משתתפים מוגבל), להרשמה ניתן לפנות למוקד מומחים בטרם 03-9263111). בברכה זוהר

22/02/2006 | 21:59 | מאת: איריס

תודה על התשובה, תודה על ההזמנה. מצטערת עובדת אין באפשרותי להגיע. ננסה להגיע לשילב לבדוק אולי מבחינת רוחב כסא ניתן להכניס במושב האחורי 3 כיסאות. רכב קטן מסוג דיהצו סיריון.

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים