סלקל קטן מדי

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

12/04/2007 | 00:00 | מאת: shay

בס"ד לצוות פורום בטרם שלום רב, הסל-קל של בנינו הפעוט כבר קטן עליו (גובה ומשקל, בלי עין הרע...) אך טרם מלאה לו שנה. אנו מבינים כי עדיין צריך להושיבו ברכב עם הגב לכיוון הנסיעה. שאלתינו היא האם תוכלו לתת לנו המלצה מקצועית ובלתי משוחדת איזה כסא בטיחות (סוג, דגם חברה וכד') לרכוש (את הסל קל קנינו בלידה, לפני 3 וחצי חודשים בלבד!!!) כדי שלא נרכוש שוב מוצר שישמש אותנו לזמן כל כך קצר על תשובתכם נודה מראש shay

שלום תודה על פניתך. ארגון 'בטרם' אינו ממליץ על חברה מסוימת. קיימים בשוק מושבי בטיחות משולבים - מרגע הלידה עד גיל 4 שנים. מושבים אלו ניתן לעגנם עד גיל שנה עם הפנים נגד כיוון הנסיעה ומגיל שנה עם כיוון הנסיעה. בברכה רונית צוות מומחי 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים