מושב קדמי

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

18/03/2007 | 21:57 | מאת: בן

האם יש חוק האוסר על ידים מתחת לגיל 14 לשבת במושב קדמי ואם יש האם הוא מדבר על משקל או על גובה?

בן שלום רב, החוק אוסר על ילדים היושבים במושב בטיחות לשבת במושב הקדמי מול כרית אוויר פעילה. מעבר לזאת, החוק אינו מגביל גיל הושבה במושב הקדמי. עם זאת, ארגון 'בטרם' אינו ממליץ על ישיבת ילדים במושב זה, מכיוון שזה המושב הפחות בטוח ברכב, וסטטיסטית, חומרת הפגיעות במושב זה עולה בהרבה על פני חומרת הפגיעות במושב האחורי. מכאן אנו ממליצים על הושבת ילדים במושב האחורי. בברכה דלית צוות מומחי 'בטרם'

17/10/2009 | 13:03 | מאת: יריב

האם גם בוסטר הוא מושב בטיחות? האם ילד קטן מגיל 8 שגובהו עןלה על 145 ס"מ, חייב בוסטר?

16/09/2007 | 19:01 | מאת: רוני

שלום רב, ידוע לי, שילד מעל גיל 8 יכול לשבת במושב הקדמי. לא ברור לי אם הוא חייב לשבת על "בוסטר" , או האם ישנה התנייה כלשהי לגבי הגובה. נאמר לי ,שמותר לשבת במושב הקדמי רק מגובה 140 ס"מ. אנא רשמו לי, מה נכון.

28/08/2008 | 14:27 | מאת: מארק

זה נכון

27/07/2008 | 16:18 | מאת: חח

כבר גילית

27/07/2008 | 16:18 | מאת: חח

כבר גיליתה?

17/09/2008 | 16:51 | מאת: גלית

נאמר לי שילד בן 7 שנים יכול לשבת במושב קידמי על בוסטר. האם זה נכון מבחינה חוקית?

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים