דירה שכורה וסורגים

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

15/02/2007 | 20:59 | מאת: צליל

אנו עוברים לדירה שכורה אחרת . בקומה חמישית ללא סורגים בחלונות.התקשנו למצוא דירה עם סורגים שתתאים לצרכים שלנו. יש לנו שני פעוטות. השאלה מה אפשר לעשות, ואם יש הגנות אלטרנטיביות כיוון שסורגים ממש לא נוכל להתקין כנראה. תודה צליל

צליל שלום ישנם פתרונות זולים יותר להגבלת פתיחת חלון. סקירת מוצרים למניעת נפילה מחלונות ניתן למצוא באתר ארגון 'בטרם' לבטיחות ילדים, בקישורית: http://www.beterem.org/template/default.asp?maincat=1&catId=7&pageID=33 בברכה אביטל, צוות מומחי בטרם

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים