כסא בטיחות

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

30/01/2007 | 14:06 | מאת: אלית

תודה על התשובה, אני יסביר את שאלתי שוב. בני בן חצי שנה שוקל 9200 וגם גובהו גבוה יותר מהמסומן על הסל קל. התלבטותי היא: הוא עדיין לא יושב לכן אני שואלת האם מותר להעבירו למושב בטיחות מאחור, למרות שהוא אינו יושב?האם מושב הבטיחות מאחור מחייב ישיבת התינוק באופן עצמאי?

אלית שלום, בנך צריך לשבת נגד כיוון הנסיעה עוד חצי שנה, עד גיל שנה. אם הסלקל קטן עליו, את יכולה לקהות מושב בטיחות משולב שניתן להתקינו נגד כיוון הנסיעה עד שיגיע לגיל שנה, ואז להפוך אותו עם הפנים לכיוון הנסיעה. אם יש לך שאלות נוספות את יכולה להתקשר למוקד המומחים של ארגון בטרם לבטיחות ילדים בימים א-ה בין השעות 9:00-13:00 בברכה אביטל, צוות מומחי בטרם

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים