כסא בטיחות

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

29/01/2007 | 20:03 | מאת: אלית

שלום בני בן חצי שנה ועדיין לא יושב משקלו אינו מתאים לישיבה בסל קל האם ניתן להעבירו לכסא ישיבה במושב האחורי , למרות שהוא אינו יושב?

אלית שלום שאלתך אינה ברורה אבל אני מקווה שהמידע הנ"ל יעזור לך בהתלבטות: תינוק עד גיל שנה ומשקל 9 ק"ג לפחות (שני התנאים צריכים להתקיים), חייב לשבת במושב בטיחות ברכב כשפניו נגד כיוון הנסיעה. המושב המומלץ להסעת ילדים ברכב, גם תינוקות, הוא המושב האחורי, היות וזהו המקום הבטוח ביותר עבורם. זאת מכיוון שמרבית תאונות הרכב מערבות בצורה כלשהי את חזית הרכב. לכן, כאשר ילדים יושבים במושב האחורי, אנו מרחיקים אותם מאזור הסכנה. כמו כן, אסור בשום פנים ואופן להושיב תינוקות במושב בטיחות מול כרית אוויר. תינוקות שיושבים במושב הבטיחות נגד כיוון הנסיעה כאשר מולם כרית אוויר נמצאים בסכנת חיים. בברכה זוהר צוות מומחי בטרם

19/02/2007 | 23:38 | מאת: איתמר

ברצוני לדעת לגבי כסא בטיחות "Smart Sport" האם הוא עומד בתקן ישראלי / ארופאי / אמריקאי ? איך אני מוודא זאת? תודה, איתמר

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים