ממ"ד

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

18/12/2006 | 20:34 | מאת: יוסי

שלום רב, האם קיים סיכון בהלנת תינוק בממ"ד,המצוי בבנין קומות?

יוסי שלום, לקבלת מידע בנושא לינה בממ"ד ניתן לפנות למשרד לאיכות הסביבה: http://www.environment.gov.il/bin/en.jsp?enPage=HomePage בברכה, זוהר צוות מומחי בטרם

29/06/2008 | 14:24 | מאת: אימא

יש לי לדה בת שנה וחצי ואני רוצה לעשות לה חדר בממ"ד שבתוך בית פרטי-דו,שנבנה עכשיו לפי תקנים המתקדמים, האם יש בעיה עם הלהנת תינוק בממ"ד?אם כן,מה הבעיהו מה הפיטרון תודה

18/04/2010 | 20:15 | מאת: Diva

שלום, לא מצאתי אינפורמציה באתר שהומלץ למעלה. אשמח לקבל מידע בנושא הלנת תינוק בחדר ממ"ד. תודה

28/11/2010 | 05:02 | מאת: ישראל

גם לומר שאתם לא יודעים עדיף מאשר להפנות לאתר ממשלתי סתמי מבורדק שאי אפשר למצא שם שום מידע בנושא.

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים