מעבר לנסיעה עם הפנים קדימה

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

08/02/2006 | 11:51 | מאת: תמי

שלום, נדמה לי שמעבירים לכסא גדול יותר, ולנסיעה עם הפנים קדימה בגיל שנה, ו/או במשקל 10 ק"ג. בתי בת שנה, עדיין לא 10 ק"ג, והסלקל בכל זאת נראה קצת קטן עליה. מה אתם ממליצים? תודה, תמי.

שלום תמי, כפי שציינת, ניתן להעביר את התינוק לכסא עם כיוון הנסיעה כאשר מתקיימים שני התנאים - גיל שנה ומשקל של 9 קילו.באופן עקרוני גם לאחר מכן ניתן להמשיך ולהסיע את התינוק נגד כיוון הנסיעה אם הסל קל מיועד למשקל של יותר מ-9 קילו (יותר בטוח לנסוע נגד כיוון הנסיעה).ייתכן והסל קל של בתך מיועד למשקל של עד 9 קילו ולכן עלייך להעבירה לכסא בטיחות עם כיוון הנסיעה. בהצלחה ויום טוב שרון

12/02/2006 | 13:12 | מאת: לילך

ביתי בת שנה, אך עדיין לא 9 ק"ג [8300]. הסל קל הוא עד 13 ק"ג, אך נראה לי לא נוח לה. מוקדם עדיין? האם זה מסכן אותה להעביר לכסא בטיחות? תודה.

15/02/2006 | 12:54 | מאת: לילך

לילך שלום, תוכלי להעביר את ביתך מסלקל לכסא בטיחות, אך עליך לרכוש כסא המותאם לישיבה גם נגד כוון הנסיעה וגם עם כוון הנסיעה עד שביתך תגיע למשקל 10 ק"ג.

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים