לדעת עד כמה שנים אפשר לשמור כיסא בטיחות ממשקל 10 ק

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

24/11/2006 | 20:21 | מאת: רחל מנשורי

מעונינת לדעת עם יש תקן על כיסא בטיחות ממשקל 10 קילו וכמה זמן אפשר לשמור אותו

רחל שלום, ברכישת כל מושב בטיחות עליך לבדוק שקיים תו תקן אירופאי או אמריקאי ואישור מכון התקנים הישראלי (ללא קשר למשקל המותר). בנוגע לתוקף מושבי הבטיחות: 1.בדרך כלל ניתן להשתמש במושב בטיחות לתקופה של שש שנים משנת היצור, או לתקופת הזמן המצוינת בהוראות היצרן. 2.אם מושב הבטיחות יוצר שנים רבות לפני שנרכש או שלא היה בשימוש במשך שנים רבות, מומלץ לפנות ליצרן ולקבל את עמדתו הרשמית לגבי המשך השימוש במושב גם לאחר תאריך תפוגת התוקף הרשמי. 3.בכל מושב בטיחות מוטבע תאריך הייצור בתחתית המושב מאחור. לעיתים מוטבעת גם שנת פקיעת התוקף על המושב, או שהיא מופיעה בחוברת המצורפת למושב. 4.במידה ולא הוטבעה שנת תפוגת התוקף, ולא ניתן למצאה בחוברת המצורפת, ניתן לברר זאת אצל היצרן, באמצעות מסירת השם של דגם הכיסא, מספר הדגם ושנת הייצור. ב. שינויי תקנים - במשך הזמן משתנים התקנים במטרה להגביר את בטיחות הילדים הנוסעים ברכב. בברכה, יפית ל.

07/01/2007 | 11:28 | מאת: תמרי

תמרי אוהב ילדים. מתקן ליקויי בטיחות בגני שעשועים לפי דוח ליקויים של בודק מוסמך. משפץ מתקנים, בונה ארגזי חול מעץ, מחזק ומחדש צבע. באזור חיפה והצפון בלבד. מחירים ידידותיים. 2825706 052

07/01/2007 | 11:28 | מאת: תמרי

תמרי אוהב ילדים. מתקן ליקויי בטיחות בגני שעשועים לפי דוח ליקויים של בודק מוסמך. משפץ מתקנים, בונה ארגזי חול מעץ, מחזק ומחדש צבע. באזור חיפה והצפון בלבד. מחירים ידידותיים. 2825706 052

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים