נרגעת על כרית

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

13/11/2006 | 12:06 | מאת: תמרה

אני אמא לתינוקת חמודה בת 6 שבועות וגיליתי ברבות הימים ולאחר בכיות מרובות שמרגיע אותה להיות על כרית גדולה כאשר הגב והראש עליה והטוסיק על מזרן, בדרך זו היא נרגעת, מתבוננת, רואה אותי וכדומה ולעיתים נרדמת. האם זה בסדר? מותר להשכיב אותה בצורה כזו? גם אם היא ישנה כך שעה?

13/11/2006 | 13:13 | מאת: צוות מומחי בטרם

תמרה שלום רב. שינה על כרית אינה מומלצת מבחינה בטיחותית - הכרית רכה וקיימת סכנת חנק. יכול להיות שהזווית נוחה לה ואם כן, אפשר פשוט להטות מעט את המזרון. אם בכל זאת את משכיבה אותה על כרית, שיהיה זה בהשגחה בלבד ולא לשנת לילה. יום טוב, דלית צוות מומחי 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים