כסא בטיחות וכריות אויר

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

29/10/2006 | 16:06 | מאת: שחר

תודה על התשובה, אבל היא לא ענתה על שאלתי. ברנו אין אופציה של ניתוק כריות האויר, מאחר שהן מחוברות למערכת הבלמים של הרכב. שאלתי היתה - מתי כרית אויר מפסיקה להיות מסוכנת ומתחילה להציל חיים - הרי לכך היא נועדה. האם בגובה מסוים של הילד? האם רק כשמפסיק לשבת בכסא בטיחות/בוסטר?

23/11/2006 | 16:03 | מאת: שלומית גור

אני נוהגת ברכב טויטה קורולה. נכדתי בת שנה ורבע ומשקלה 10+ ק"ג. ישל מתקן לניטרול כרויות אויר במושב הקדמי. היכן ניתן להניח את הכסא ומה ההבדלים במידה ומותר מלפנים ומאחור ? תודה, שלומית

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים