סריטה מחתול

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

23/10/2006 | 20:26 | מאת: אביטל

חזרתי בערב בסביבות שבע וחצי ובדרך לביתי שהלכתי.. פתאום בלי שום סיבה נשך אותי חתול..ונעלם. אני הייתי לבושה במכנס ארוך..אבל בכל זאת יש לי סריטה קטנה. אני עשיתי שנה שעברה חיסון טטנוס. והיתי רוצה לדעת שאכן זה בסדר..ולא יגרם לי איזה בעיה..בגלל הסריטה... וההם החיסון תקין.?.. מקווה שתענו לי בהקדם. תודה:)

אביטל שלום, הפנית את שאלתך לפורום הלא נכון. פורום זה הוא פורום ארגון 'בטרם' העוסק בבטיחות ילדים. את שאלתך יש להפנות אל הפורום המתאים ואל רופא המשפחה שלך. בהצלחה, ניבי צוות מומחי 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים