חלודה על רדיאטור לחימום חדר תינוק

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

18/10/2006 | 21:31 | מאת: עמית

שלום, הרדיאטור החשמלי האמור לחמם את חדר התינוק שלנו (עומד להיוולד בשבועיים הקרובים) חלוד מעט (נקודות חלודה על פני הרדיאטור). האם עלולה להיות בכך איזושהיא סכנה בריאותית לתינוק? תודה

שלום עמית פורום זה עוסק בנושא בטיחות ולא בנושא בריאות. אני ממליצה לך להתייעץ עם רופא ילדים בנושא, או עם אחות טיפת חלב. בברכה אביטל, צוות מומחי בטרם

26/01/2008 | 09:41 | מאת: carlitos

אם הבנתי נכון, השאלה קשורה בהחלט לבטיחות ולא לבריאות. אני לא מבין בזה, אבל שים לב לתאונה שהייתה לאחרונה בבית ספר בקריות בה נכוותה קשות ילדה בת 9 (ידיעות אחרונות 26/1/08) כשהתפוצץ רדיאטור כזה.

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים