האם הסלקל בטוח לשימוש?

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

10/11/2016 | 11:04 | מאת: נטע

שלום, קניתי סלקל מקסי קוזי פבל חדש לפני חודש. כשהגעתי הביתה ראיתי על שתי המדבקות את התאריכים: מדבקה כתומה- UNIVERSAL התאריך 27 10. מדבקה השנייה של tuv.com היה התאריך 31/03/2009. האם הסלקל בטוח לשימוש? אני יודעת שסלקלים בטוחים ל5-6 שנים אבל לא יודעת אם בסוג הזה הוא בטוח מתאריך ייצור או מתאריך התחלת שימוש. תודה מראש, נטע

שלום נטע ותודה על פנייתך. חברת -maxi-cosi מציינת במפורש כי חישוב הזמן לשימוש הוא מתאריך הרכישה (ראי הסבר באתר האינטרנט של החברה - שאלה רביעית מלמטה: http://advise.maxi-cosi.com/service/faq.aspx?category=car%20seats&subcategory=car%20seats%20general). בכל מקרה יש לבדוק בחוברת ההוראות של מושב הבטיחות את הוראות היצרן בנושא והסברים על המדבקות או להתייעץ עמו (ניתן לפנות בשאלות לחברת מקסי קוזי דרך אתר האינטרנט של החברה). המשך יום טוב ונסיעה בטוחה, שרון, צוות מומחי 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים