בוסטר גב - מה בטיחותי יותר? עם או בלי רצועות ?

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

17/02/2016 | 14:34 | מאת: ריבי

שלום לילדה בת כמעט 6 בגבוה 115 ס"מ. לא הבנתי אם בטיחותי יותר לקנות בוסטר משענת גב עם רצועות פנימיות או בלי? ההפרשים במחירים גדולים. אשמח לדעת אם יש תוספת בטיחותית לקנית בוסטר משענת גב עם רצועות או שבוסטר משענת גב ללא רצועות פנימיות וחגורת בטיחות של הרכב מספיקה?

שלום ריבי, עד משקל 18 ק"ג מומלץ כי ילדים ישבו במושב בטיחות (בין אם הוא מושב בטיחות בלבד או בוסטר עם רצועות פנימיות, שזה מושב בטיחות בעת השימוש ברצועות פנימיות). במידה ובתך מעל משקל 18 ק"ג, את יכולה להושיבה בבוסטר עם או בלי גב. ככל הניתן, עדיף שילדים יישבו על בוסטר עם גב מאשר יישבו על בוסטר ללא גב. זאת מכיוון שבוסטר עם גב משאיר את הילד במיקום הנכון והבטוח לכל אורך הנסיעה ומוסיף גם הגנה צידית לראש ולכל הגוף בגלל המבנה שלו. למרות האמור לעיל, גם בוסטרים ללא גב הם בעלי תקן וניתן להשתמש בהם. המשך יום מקסים, אסתי צוות מומחים 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים