מבנה גן לא תקין

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

19/02/2015 | 15:29 | מאת: אילת

שלום אשמח לקצת עזרה למי צריך לפנות. פתחו אצלנו ביישוב גן חובה לפני שלוש וחצי שנים. המבנה הינו קרוואן שיועד להיות זמני. כיום לאחר שלוש וחצי שנים המועצה לא ממש רוצה להחליף למבנה קבע. לדעתנו ישנם ליקויים רבים ואנו מעוננים להביא מומחה שיתן חוות דעת ויגרום למועצה לזוז. האם תוכלו לעזור לי במה ואיך צריך לעשות על מנת להביא לשינוי המיוחל? הליקויים הינם: בעיות חשמל חוזרות ונשנות חצר עם בעיות ניקוז מים (גם לאחר שלושה שבועות מגשם אחרון הילדים חוזרים רטובים הביתה..) רצפת הגן מחליקה מאוד והילדים נופלים כל יום. האקוסטיקה נוראית (הגם היה אמור להיות מונגש לילדה לקוית שמיעה ) מה שאפשר היה לעשות זה רק להחליף תקרה. ועוד ועוד... יום טוב איילת

אילת שלום רב, שאלתך הגיע למייל שלנו ושלחתי לך תשובה במייל. שבוע טוב ובטח שלומית מצוות מומחי 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים