כסא בטיחות לרכב

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

12/10/2006 | 06:49 | מאת: כרמל

יש לי תינוקת בת כ- 10 חודשים, משקלה כ- 9.5 ק"ג. ע"פ היצרן - יש להשתמש בכסא עד משקל של 10 ק"ג בלבד. אבקש עצתכם - אני עדיין לא יכולה לקנות כסא בטיחות לגילאי שנה ומעלה, כי טרם מלאו לה 12 חודשים (עד גיל שנה נשארו חודשיים), יחד עם זאת התינוקת שלי, סביר להניח, רק תגדל... מה עליי לעשות?

שלום כרמל בתך אכן אמורה להיות עד גיל שנה כנגד כיוון הנסיעה (ועד 9 ק"ג - משקל שעברה) וחייבים להישמע להוראות היצרן המגביל את המשקל למושב בו את משתמשת. על כן אנו ממליצים לרכוש מושב משולב, שניתן להתקינו גם כנגד כיוון הנסיעה (עד גיל שנה) ואח"כ להתקינו עם כיוון הנסיעה. בברכה אביטל, צוות מומחי בטרם

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים