רכב ל-3 מושבי בטיחות מאחור

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

18/01/2015 | 12:11 | מאת: מרדכי

בס"ד שלום לכם אני צריך להחליף רכב , אך בעיית המיקום למושבים מקבלת משנה תוקף. יש לי 4 ילדים שאמורים לנסוע איתי ילדה בת . 9 ~21KG גובה ~130סמ ילד בן 8 משקל ~20ק"ג , גובה ~120ס"מ ילדה בת 3.5 ~ 10KG תינוק 7 חודשים אני יודע שבהמון רכבים לא אצליח להכניס אותם , אך אינני בטוח באילו כן יכנסו. מה התצורה האופטימלית ביותר מבחינת סידור המושבים , שתיכנס לרכב 5 מושבים , ואופטילית מבחינה בטיחותית ? ( + באיזו תצורת מושבים לאחר שהתינוק יעבור בקרוב למושב בטיחות ) אשמח גם אם תוכלי להמליץ , אם ידוע לכם , אילו דגמי רכבים יתאימו ( לצערי התקציב מאפשר רק רכבים משנת ~2006 ומטה ) בתודה מראש. מרדכי

18/01/2015 | 12:13 | מאת: מרדכי

תוספת : אני מעדיף לחפש רכב 5 מקומות ( ולא 6+ שהם יקרים לתקציב שלי + יקרים לתחזוקה)

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים