בוסטר עם רצועות פנימיות או בלי?

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

11/10/2006 | 23:58 | מאת: גלית

שלום, רציתי לדעת האם עדיף לי לרכוש בוסטר עם גב ורצועות פנימיות או רק בוסטר עם גב שנקשר עם חגורת הרכב הרגילה לילדה בת 4 שגובהה 105 ס"מ (ומשקלה 16.5)? ראיתי הרבה מידע בנושא ולא מצאתי תשובה חד משמעית. תודה על ההתיחסות, (-:

שלום גלית באופן עקרוני ילד צריך לעבור לבוסטר במשקל 18 ק"ג, כך שהמלצתנו היא להשאיר בתך במושב הבטיחות עד שתגיע למשקל זה, ורק אז להעבירה לבוסטר (ואז אין צורך ברצועות פנימיות). בברכה אביטל, צוות מומחי בטרם

12/10/2006 | 09:15 | מאת: גלית

תודה, המצב הוא שבני הקטן כבר צריך לעבור לכסא הבטיחות במקום הסלקל (מתאים כבר מכל הבחינות - גובה, משקל וגיל) ואני חושבת לרכוש בוסטר עם גב לגדולה במקום עוד כסא בטיחות לתינוק. אז אני מבינה מדבריך שבכל אופן עדיף בוסטר רצועות פנימיות?

שלום גלית באופן עקרוני ילד צריך לעבור לבוסטר במשקל 18 ק"ג, כך שהמלצתנו היא להשאיר בתך במושב הבטיחות עד שתגיע למשקל זה, ורק אז להעבירה לבוסטר (ואז אין צורך ברצועות פנימיות). בברכה אביטל, צוות מומחי בטרם

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים