מיטת מעבר-גובה

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

27/09/2014 | 06:46 | מאת: מיטל

שלום,הבן שלי חודש הבא בן שלוש.שוקל 17.6קילו גובה 1.3(מטר ו3סמ).אבא של הפרוד בנה לו מיטה.שהגובה בסיס ומזרון ביחד 43סמ.ומעקה ארוך נמוך.האם יש המלצות לגובה מיטת המעבר?ומעקה?זה בגובה המיטה זוגית שלי..והשינה שלו פרועה בלילה..יש משהו גם לגבי המעקה למניעת נפילה ומעקה ראש?תודה רבה והמשך יום נעים..

מיטל שלום, לפי מכון התקנים הישראלי, אין תקן למיטת מעבר/נוער. חשוב לשים לב לשני דברים: 1. חשוב לשים לב שהמזרון אכן יתאים במדוייק למידות המיטה. 2. לוודא כי אכן המיטה יכולה לשאת את משקלו של הילד בלי חשש שתישבר. כפי שציינת, המיטה הינה נמוכה יחסית כך שגם נפילה ממנה איננה מהווה סכנה. ליתר ביטחון, ניתן לשים מזרון לצידה. בברכה, צוות מומחי 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים