טמרה

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

12/08/2014 | 11:59 | מאת: אתאר

האם אפשר להשיב ילדה בת שנה וחצי בכיסא בטיחות מקדימה

שלום אתאר, המקום המומלץ להסעת תינוקות וילדים ברכב הוא המושב האחורי. זהו המקום הבטוח ביותר עבורם, מכיוון שמרבית תאונות הרכב מערבות בצורה כלשהי את חזית הרכב. לכן, כאשר ילדים יושבים במושב האחורי, אנו מרחיקים אותם מאזור הסכנה (עדיפות למרכז המושב האחורי). המשך יום בטוח, שרון, צוות מומחי 'בטרם'

בהמשך לתשובתי, במידה ואת מחליטה להושיב את בתך במושב הקדמי עליך לוודא שכרית האויר מנוטרלת, מכיוון שבמקרה של פתיחת כרית האוויר היא עלולה לגרום לתינוקות וילדים פציעות קשות ואף למוות. בברכה, שרון, צוות מומחי 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים