סלקל ג'וניור בייבי של גרקו

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

27/07/2014 | 12:55 | מאת: אורית

שלום, קיבלנו סלקל של גרקו, דגם ג'וניור בייבי (חדש). האם חובה לצרף לו בסיס לרכב? האם ידוע כמה כוכבי בטיחות יש לסלקל הזה עם או בלי בסיס לרכב? תודה.

שלום אורית, יש להתקין את מושב הבטיחות אך ורק בהתאם להוראות היצרן הנלוות. לכן, אנא פני להוראות היצרן על מנת לוודא כיצד ניתן לעגנו לרכב (עם בסיס, ללא בסיס או בשתי הדרכים). במידה וניתן לעגנו בשתי הדרכים, מבחינת הבטיחות אין הבדל בין שני סוגי העגינה כל עוד קיים תקן. ההבדל היחיד הינו בנוחות החיבור לרכב. נסיעה נעימה,

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים