חול במגרשי משחקים

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

08/10/2006 | 19:18 | מאת: עדי

שלום ליד ביתי בנו מגרש משחקים חדש ובו חול. החול הנ"ל משמש "בית שימוש" לחתולים וכלבים משוטטים, ולצערנו ילדנו משחקים בתוכו. אנחנו משתמשי הגינה מבקשים מהעיריה בה אנו גרים להחליף את החול בגומי כמו שראיתי במקומות מסויימים, אך אין הענות מצידם. האם יש חוק, תקנה או כל דבר אחר אשר מחייב או יכול לעזור לנו ?

עדי שלום, הנושא הוא נושא בריאותי. ניתן לברר אם יש תקן מחייב במכון התקנים - ישנם מספר תקנים הנוגעים לגני שעשועים - ניתן למצוא באתר של מכון התקנים את מספר התקן. מספר הטלפון של העוסקים בתחום גני שעשועים במכון התקנים: 1-700-70-90-20. חג שמח דלית צוות מומחי 'בטרם'

11/10/2006 | 22:56 | מאת: יונה אבן

לעדי שלום רב וחג שמח! ראשית התקן העוסק במגרשי משחקים מספרו 1498, שנית החול מומלץ ביותר כחומר הבולם הנחתה[נפילה של ילדים] בעדיפות ראשונה ולא סתם חול אלא חול"רחוץ גומי אינו מומלץ חשבי רגע על ימים גשומים ועל החלקה תוכלי ליצור קשר בפלפון ואוכל לתת לך הגדרות מדויקות מהתקן[פלפון 0507330794 חג שמח

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים