אצ"ל 25 נס ציונה

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

07/07/2014 | 18:27 | מאת: שלומי שער

שלום , בתי בת שנתיים וחצי ושוקלת 13 ק"ג שאלתי האם אפשר להעביר אותה לבוסטר ? ואם לא אז מתי ?

שלומי שלום, ראשית עפ"י חוק יש להושיב ילד עד גיל 3 במושב בטיחות כך שבתך עדיין קטנה למעבר לבוסטר. כמו כן, רצוי להושיב ילד במושב בטיחות עד משקל 18 ק"ג לפחות (גיל 3.5 לערך)הוא בטוח יותר. בוסטר אינו נחשב מושב בטיחות אלא מושב מגביה ולכן אינו מספק הגנה טובה כמו מושב בטיחות. המלצתינו היא לא למהר להעביר את בתך לבוסטר גם בהגיעה לגיל המותר עפ"י החוק. בברכה, צוות מומחי 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים