הדברה בבית עם תינוק

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

09/06/2014 | 18:47 | מאת: Shushon

שלום, אנחנו גרים בבית פרטי - שני הורים ותינוק (זוחל) בן 7 חודשים. יחד איתנו חיים נמלים, תיקנים ועוד כמה סוגי חרקים. אין ברירה וצריך לעשות הדברה. האם יש המלצה על סוג מסויים של חומרים? מה עלינו לברר לפני שמזמינים מדביר? האם מותר לעשות הדברה בבית בו יש תינוק שזוחל על הרצפה? תודה

שלום רב, ארגון בטרם עוסק בכל היבטי בטיחות הילדים ומשיב על כל השאלות בתחום זה. איננו עוסקים בנושא חומרים מסוכנים והדברה. בכל הקשור לנושא ההדברה יש לפנות למשרד לאיכות הסביבה לקבלת ייעוץ והכוונה בנושא. בברכה, כרמית

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים